Asjade ladustamine

Puidust ladustamiskonteiner – mugav alternatiiv self-storage-tüüpi ladudele

Eelkõige viimase kümnendi jooksul on inimeste tarbimis- ja liikumisharjumused oluliselt muutunud, kaasaegne töökoht võib tihti tähendada ka elukoha vahetust riigi piires või ka piiriüleselt. Linnastumine omakorda tähendab aga maa ja ladustamispinna kõrgemaid hindasid kodukoha lähedal. Suured keldrid kortermajade all või asjade ladustamiseks mõeldud abihooned koduhoovil on pigem mälestus ajast, kui meie isad ja vanaisad veel tegusad olid.Puidust ladustamiskonteiner

Just kuludest ning mugavusest lähtuvalt on mõistlik oma vara ladustada erinevate teenusepakkujate abil.
Töötasime Adduco’s välja puidust ladustamiskonteineri teenuse, mida on mugav kasutada näiteks kolimisel, kui uude elupaika pole võimalik kohe kõiki asju viia, aga näiteks ka siis, kui viibid pikemat aega eemal ja soovid oma kodu selleks ajaks üürile anda.

Kuidas teenus toimib?

Asjad ladustatakse spetsiaalsetesse puidust 9m3 konteineritesse, mõõtudega 1,25 x 3,30 x 2,20m. Teenuse mugavus seisneb selles, et ladustamiskonteiner võetakse kolimise alguspunkti kaasa, nii pole vajadust kaupa eraldi autosse ja autost konteinerisse laadida. Konteiner viiakse ladustamise ajaks G4S tehnilise- ja videovalvega laoruumi, seega anname garantii, et vara on kaitstud nii halva ilma kui kurikaelte eest. Samas, Sul endal on võimalik oma asjadele ka ladustamisperioodi ajal ligi pääseda, puitkonteiner on lihtsasti avatav ning saame seda laoplatsil liigutada nii rokla kui kahveltõstuki abil.

Ladustamiskonteinerite ladu - miniladu
Pakume täisteenust, mida ei paku paljud minilaod, kuna vajadusel saame konteineri koos selles olevate asjadega transportida Sulle sobivasse kohta.

Ladustamiskonteineri eelised minilao ees:

  • Mobiilsus — vähem laadimisi kolimisautole ja autolt maha.
  • Kompaktsus — optimaalne konteineri suurus võimaldab neid ühtaegu mugavalt laadida ja transportida, sellesse mahub piisavalt erinevas suuruses asju.
  • Täisteenus — lisaks laoteenusele pakume kolimisteenust ja sellega seonduvat logistikat.
  • Turvaline — G4S valveteenusega laoruum, kus konteinereid hoiame, kaitseb nii ilmastiku kui kurikaelte eest.
  • Hind — puidust ladustamiskonteineri kuurent on koos käibemaksuga 90€